Висловлюємо вдячність Федеративному агентству з технічної допомоги Німеччини

За сприянням Державного агентства водних ресурсів України, Управлінню каналу Дніпро-Донбас було надано допомогу, отриману від Федеративного агентства з технічної допомоги Німеччини, а саме: автомобіль всюдихід Mercedes Benz Unimog U 318 (N2G) з краном-навантажувачем, який одночасно виконує функції крана та вантажного автомобіля, що у свою чергу дуже допоможе заощадити фінансові та часові ресурси. Допоможе працівникам під час проведення вантажно-розвантажувальних робіт, пов’язаних з підйомом та переміщенням електроустаткування, трансформаторів та інших важких вантажів, також переміщенням уздовж каналу Дніпро-Донбас в місця, де відсутні вантажопідйомні та стацірнарні механізми.

Щиро дякуємо Вам за допомогу і за те що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих хто її потребує, а всіляко намагаєтесь  внести частку своєї душі і праці у спільну мету –перемогу над ворогом. Перемога прийде обов’язково. Ми будемо наближати її разом – кожен на своєму фронті.

Добрі справи не залишаються непоміченими, адже надаючи допомогу в цей нелегкий час спротиву України російській агресії, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

Миру усім нам!