ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ОХОРОНИ ПРАЦІ

Щороку 28 квітня в Україні відзначається День охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні.

Девіз Всесвітнього дня безпеки та охорони праці на робочому місці – 2022: «Формуємо разом позитивну культуру безпеки та здоров’я» (World Day for Safety and Heal that Work 2022 — Acttogethertobuild a positive safety and health culture).

Наразі триває військова агресія Росії проти України і підприємства працюють в умовах воєнного стану, що є додатковим великим ризиком травмування працюючих.

В Управлінні каналу Дніпро – Донбас до участі у заходах було залучено усіх працівників. Обговорювались проблемні питання з керівниками структурних підрозділів та з працівниками щодо організації безпечної роботи працівників під час воєнного стану. Підтримуємо українську економіку у цей важкий час і робимо все від нас залежне задля спільної перемоги.

Хочемо подякувати працівникам водогосподарської галузі та фахівцям за комфорт і відсутність небезпек на роботі!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, незгасної життєвої енергії і наснаги до праці, здійснення всіх Ваших найзаповітніших задумів. Нехай Ваші задуми завжди знаходять розуміння і підтримку в серцях людей, а Ваша життєва енергія та мудрість  примножують трудові здобутки нашої країни.  СЛАВА УКРАЇНІ!

 

З повагою,

Управління каналу Дніпро – Донбас