З Днем пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні в умовах повномасштабної збройної агресії росії. Сучасна війна також супроводжується жахливими воєнними злочинами з боку російської армії та політично-військового керівництва.

На жаль, українцям знову доводиться боротися за право свого існування, яке на цей раз заперечують росіяни. Однак, ми здолаємо і цю агресію, адже сила духу та подвиг ветеранів Другої Світової війни надихають сучасних героїв до нових героїчних вчинків. Дякуючи їм, ми маємо яскравий приклад незламності духу, сили волі та того, як сильно потрібно любити свою Україну, аби подолати ворога та вибороти перемогу.

Нехай війна, яка прокотилася глибоким горем по мільйонах людських доль, буде останньою на нашій землі, нехай злагода і добробут панують у кожній оселі, адже одвічна воля народу України до миру, свободи і кращого життя є непереможною.

В цей день ми згадуємо тих, хто не повернувся з війни, тих, хто віддав своє життя за нашу свободу. Вічна пам’ять усім загиблим у Другій світовій війні! Слава кожному й кожній, хто бився проти нацизму й переміг! Молимося за наших військових, які борються з російським нацизмом зараз.

Історія свідчить: наш народ – непереможний! Слава захисникам України різних часів! Слава Україні!